D60 2019

3 av 4 räknas i div 2
31 augLyckornaSingel Alla resultat räknas i div 1
3 av 4 räknas i div 2

D60 Stenungsund har två lag – ett lag i division 1 och ett lag i division 2. I år har vi 10 aktiva damer i lagen och en reserv: Marie, Anette, Monica, Eva, Viveca, Britt-Marie, Suzanne, Bitte, Elisabeth H och Christel. Elisabeth SH är reserv.

I serien spelar 16 lag i år, 8 lag i varje division.

Division 1: Skaftö, Lyckorna, Sotenäs, Orust, Fjällbacka, Stenungsund 1, Strömstad och Torreby.

Division 2: Forsbacka, Tjörn 1, Stenungsund 2, Tjörn 2, Dagsholm, Allmag, Uddevalla och Torreby 2.

Lördagen den 1 september är D60 tävlingsledning för seriespel H50 på Stenungsund GK.

Träningstider nedan med Jesper vår pro. Träning + årskort på rangen 1100 kr (prel.) Betalas till kansliet.

Onsdag 17 april 18 – 19
Onsdag 24 april 17 – 18
Måndag 17 juni 19 – 20
Onsdag 26 juni 17 – 18

2019-03-13 Monica

Stenungsund GK 18 augusti 2019

En överraskande, underbar golfdag utan regn (!) blev det på vår hemmabana! Lag 2 lyckades igen! Stort grattis till vinsten och fortsatt ledning i div 2! Tack till Ulla som var stand in!

Ulla, Britt-Marie, Eva och Suzanne – överlägsna segrare!

Lag 1 kämpade igen i motvind och tappade en placering – nu femma. Sotenäs leder fortfarande – nu med ett slag före Skaftö. Fjällbacka och Lyckorna hade en bra dag och ligger nu trea respektive fyra. Vi har Orust bakom oss – två slag efter – samt Strömstad och Torreby. Läget ser ljust ut inför den sista omgången. Vi har stora möjligheter att bli kvar i ettan! Kul!

Monica, Viveca, Bitte och Anette – Här vilar inga ledsamheter, men vi kan bättre!

Lysekil Holma GK 26 maj 2019

Kraftig vind, solsken, snabba greener, trevlig och tuff bana – sammanfattar nog hur det flesta upplevde andra omgången i seriespelet på Lysekil Holma.

Lag 2 gjorde en strålande prestation i bästboll och vann dagens tävling. Det gjorde att laget nu leder div 2! GRATTIS!

Lag 1 kämpade i slagtävlingen och kom 6:a för dagen och ligger nu på 4:e plats i sammandraget för div 1.

Det ser med andra ord mycket bra ut inför de två sista tävlingarna!

Segrare i div 2: Britt-Marie, Suzanne, Viveca och Bitte
Härligt i lä efter avslutat spel.
Ett glatt gäng – Viveca, Eva, Marie, Anette, Britt-Marie, Bitte, Suzanna och Monica

Fjällbacka GK 12 maj 2019

Första tävlingen i serien 2019! Vi förväntade oss en iskall dag med regn och blåst men blev glatt överraskade av att solen kom fram och att vinden höll sig borta! Fjällbacka bjöd på härliga greener men deras fairway var inte lika bra så där fick vi lägesförbättring.

Våra lag skötte sig bra! Båda lagen kom på tredje plats i respektive division 1 och 2, båda lagen endast ett slag ifrån andraplatsen! Britt-Marie och Eva fick dessutom scratchpris i division 2. Grattis, bra gjort tjejer!

Resultat omgång 1

Två mycket nöjda lag! Eva, Viveca, Suzanne, Bitte, Britt-Marie, Elisabeth, Monica, Marie.
Kallt och blött till en början.
En macka sitter helt rätt efter 9, Britt-Marie och Eva.

Viveca och Monica ganska nöjda efter 9.